På lager

Orbea Gain D30

26.499,00 kr.

Delbetaling
698 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 26.499 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 698 kr. Samlede kreditomk. 6.966 kr. Samlet tilbagebetaling 33.465 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,62%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

FORBEDR DIN CYKELTUR

Vi har designet Gain for at forbedre dine ture, ikke dominere dem. Konceptet Med Nok Kraft resulterer i en usædvanlig let, sporty og kørevenlig cykel – en maskine, der svarer på kaldet fra den åbne vej.

Hver dråbe sved, hvert tråd på pedalerne aktiverer Gain, så du kan tilføje flere kilometer. Dens sømløse og integrerede grænseflader er moderne og intuitive. Cyklen er designet til at forbedre din oplevelse ved at minimere forstyrrelser, så det er bare dig, Gain og timer foran på vejen.

ICR PLUS

Intern kabelføring er omhyggeligt styret langs den bedste rute under frempinden og gennem hovedrøret, uden gnidning eller klirren, og er optimeret for både traditionelle og elektroniske gearskiftesystemer. Eksklusive afstandsstykker til headsettet udjævner luftstrømmen og tilbyder nem justering. Hele Orbeds landevejslinje tilbyder denne rene løsning med OC integrerede frempinde og kabelføringer.

INTEGREREDE LYGTER

Det er som magi – Fuldt integreret belysning er blot endnu en funktion, der forbedrer din tur. Gain er sikrere og mere funktionel med for- og baglygter, der annoncerer din tilstedeværelse dag og nat. Med konstant kørende lys og et valgfrit højt lys, er Gain klar til vejen.

Yderligere information

Farve

Black- Titanium (Matte)

Mærke

Orbea

Størrelse

Large

Gear

Shimano 105

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orbea Gain D30”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *