På lager

Orbea Orca M20Team

26.999,00 kr.

Delbetaling
709 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 26.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 709 kr. Samlede kreditomk. 6.996 kr. Samlet tilbagebetaling 33.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,45%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

DEN MEST LETTE OG EFFEKTIVE RACERCYKEL

Præstation, teknologi og design er altid været grundelementer i cykelsporten. Selvom vi ikke konkurrerer, er vi vilde med følelsen af en racercykel – en Orca, der er både let, hurtig og smukt designet. Både professionelle atleter, weekendkrigere, Strava-jægere og hobbyryttere har samme mål – vi er lige så begejstrede for cyklen som for selve livsstilen.

ORBEA MONOCOQUE CARBON

Vi bruger den mest avancerede carbonteknologi til at fremstille den mest sofistikerede cykelramme mulig – en kompleks og omhyggelig proces, hvis resultater du vil værdsætte, når du sidder i sadlen.

ORBEA VEJLØBS GEOMETRI

Orca Løbsgeometrien er resultatet af næsten 100 års erfaring med design af landevejscykler og repræsenterer den perfekte balance mellem reaktionsevne og stabilitet. Stillingen på cyklen er aggressiv for at maksimere aerodynamikken og effektiviteten. Styringen er præcis og intuitiv. Vinkler og dimensioner er nøje udvalgt over en række størrelser for at overføre mere kraft til vejen ved hvert pedaltræk – og mere kraft betyder højere hastighed.

TILPASSELIG ERGONOMI

Hvordan kan ergonomi hjælpe dig med at cykle længere? I modsætning til en aerodynamisk raceposition, fører en udholdenhedsposition til en cykel, der er lettere at håndtere og øger udholdenheden. Et kortere cockpit og et højere styr maksimerer rytterkomforten – og mere komfort betyder længere og hurtigere ture.

Yderligere information

Farve

Black

Mærke

Orbea

Størrelse

53cm

Gear

Shimano Ultegra

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orbea Orca M20Team”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *