Tilbud
På lager

Orbea Orca M40

13.999,20 kr.

Delbetaling
486 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 14.000 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 486 kr. Samlede kreditomk. 3.468 kr. Samlet tilbagebetaling 17.468 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,05%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

DEN LETTESTE OG MEST KAPABLE RACERCYKEL

Ydelse, teknologi og stil har altid været grundpiller inden for cykelsport. Vi deltager måske ikke i konkurrencer, men vi elsker følelsen af en racercykel – en Orca, der er let, hurtig og smuk. Professionelle atleter, weekendkrigere, Strava-jægere og fritidsryttere deler lignende ambitioner – vi elsker maskinen lige så meget som livsstilen.

ORBEA MONOCOQUE KULFIBER

Vi bruger den mest teknologisk avancerede kulfiberkonstruktion, der er tilgængelig, for at skabe den mest sofistikerede ramme mulig – en kompleks og krævende proces, hvis resultater du vil værdsætte i sadlen.

ORBEA LANDEVEJSRACERGEOMETRI

Orca Racing Geometri er skabt ud fra næsten 100 års erfaring med at designe landevejsracercykler og er den perfekte balance mellem reaktionsevne og stabilitet. Positionen er aggressiv for at maksimere kroppens aerodynamik og effektivitet. Håndteringen er præcis og intuitiv. Vinkler og dimensioner overvejes nøje på tværs af en række størrelser for at lægge mere kraft til vejen ved hvert pedaltræk, og mere kraft betyder mere fart.

TILPASSELIG ERGONOMI

Hvordan kan ergonomi hjælpe dig med at cykle længere? I modsætning til en racingposition, der er fokuseret på aerodynamik, resulterer en udholdenhedsposition i en cykel, der er lettere at køre og øger udholdenheden. Et kortere cockpit og en højere styr maksimerer rytterens komfort – og mere komfort betyder længere og hurtigere ture.

Yderligere information

Farve

Raw Carbon – Titanium (Gloss)

Mærke

Orbea

Størrelse

53cm, 55cm

Gear

Tiagra 10

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orbea Orca M40”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *