På lager

Orbea Terra H30 1X

16.998,00 kr.

Delbetaling
574 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 16.998 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 574 kr. Samlede kreditomk. 3.648 kr. Samlet tilbagebetaling 20.646 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,90%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

DU VIL IKKE VIDE, FØR DU PRØVER Selvfølgelig er du ikke fortabt, du er bare ikke helt sikker på, om denne vej er den hurtigste rute til næste bjergkam. Vejret er fantastisk, du har hele dagen, og du kører på Terra, så hold hjulene i gang. Hvis rutevalg, at tage den lange vej hjem og afvige fra den slagne sti er din idé om sjov, er der intet bedre værktøj end Terra til at låse op for dit ønske om at udforske.

All Road Geometri

  • Kontrol under forskellige forhold. Terra er designet til at føle sig hjemme på jord, grus eller næsten alt andet, du kan støde på.
  • Terra’s ergonomi fungerer for cykelcross, heldagskørsel og den lejlighedsvise lange træningsdag på landevejen.
  • Håndtering er præcis og intuitiv. Vinkler og dimensioner er omhyggeligt overvejet på tværs af en række størrelser for at maksimere rytterkomfort.

Alsidiighed

  • Terra kan udfylde flere roller – Gravel, Landevej, CX, Vintertræning eller Pendling. Dækklarering og evnen til at montere tilbehør som skærme, kombineret med en funktionel All-Road Geometri, betyder, at Terra kan ændre sig med årstiderne.

Yderligere information

Farve

Military Green (Matte)

Mærke

Orbea

Størrelse

Large

Gear

Shimano GRX

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orbea Terra H30 1X”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *