Tilbud
På lager

Specialized Epic Comp

Original price was: 41.000,00 kr..Current price is: 29.750,00 kr..

Delbetaling
769 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 29.750 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 769 kr. Samlede kreditomk. 7.161 kr. Samlet tilbagebetaling 36.911 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,57%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Du glemmer aldrig din første oplevelse med ægte hastighed, den slags der bringer et bredt smil på dine læber, som du bare ikke kan slippe af med. Fortvivl ikke, fra smil til sejr, har Epic Comp dig dækket.

En klogere BRAIN

Med en blanding af hardtail effektivitet og full-suspension kapabilitet, der hurtigt imponerer, har Epic altid været defineret af et ukompromitteret engagement i hastighed.

Det, og over 100 World Cup sejre og podieplaceringer også. Sandt til formen fortsætter den nyeste Epic traditionen, og drager fordel af den mest effektive BRAIN affjedring, vi nogensinde har skabt, for at sikre, at den altid er på fornavn med hurtighed.

Genudviklet i samarbejde med den nye Epic, nulstiller det seneste BRAIN design forventningerne til effektivitet, idet det benytter en ny race-tunet pedalplatform for at sikre, at hver mulig watt omsættes til fremadrettet bevægelse, samtidig med at det behændigt opsuger hastighedsdræbende stød og store slag – alt sammen mere glat end nogensinde.

Ramme

Redesignet med fokus på effektiv kraftoverførsel og mere selvsikker håndtering, har Epics helt nye FACT 11m carbon ramme en 15 procent stivere bagtrekant for at udnytte BRAINs nye race-tunede pedalplatform fuldt ud, mens den reviderede carbonlægning af fronttrekanten fjerner vægt, hvilket sender Epics allerede himmelhøje stivhed-til-vægt-forhold endnu højere.

Med 100 millimeter brillant effektiv BRAIN-kontrolleret vandring øger Epics FACT 11m carbon ramme bagtrekantens stivhed for uovertruffen kraftoverførsel og introducerer den mest kapable håndtering i en Epic endnu, alt imens den fjerner vægt fra den foregående generation Epic. SID SL fra RockShox drager fordel af SIDs udvikling på World Cup kredsløbet, og tilbyder en race-testet Rush RL dæmper med ekstern lavhastigheds kompression, låsning og rebound justeringer. Frisk bremsning fra SRAM, Level TL bremser tilbyder glat modulation for præcis hastighedskontrol. Specialized Alloy tubeless-klar fælge har en moderne 27-millimeter intern bredde, der tillader dæk at opnå deres ideelle profil og fodspor for optimal trækkraft.

Yderligere information

Farve

Gloss Midnight Shadow / Harvest Gold Metallic

Mærke

Specialized

Størrelse

Large, Medium

Gear

SRAM GX Eagle, 12-speed

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specialized Epic Comp”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *