Ikke på lager

Specialized Riprock 20

4.699,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Frihed er at være uden frygt, og at cykle uden bekymringer kræver en cykel, der kan følge med i dit barns fantasifulde eventyr. Det er årsagen til, at vi har designet Riprock som en mountainbike med alt, hvad der er nødvendigt for fremragende kørsel, inklusiv moderne geometri, Ground Control-dæk, hydrauliske skivebremser og kabler, der er ført indvendigt. Vi afsluttede designet med et gearområde, der er bredere, hvilket gør Riprock til den ideelle cykel, der motiverer unge ryttere til at udforske kuperet terræn og let håndtere udfordringerne ved nedkørsler.

En cykel, der passer, er afgørende for et barns tryghed. Derfor sætter vi pasformen først i vores nye Riprock. Vi har omhyggeligt overvejet alt fra siddestillingen til håndtagets greb for at skabe en cykel, der er perfekt tilpasset børn og deres kropsbygning. Dette er gjort fordi komfort og tryghed øger sikkerheden – og mere sikkerhed fører til sjovere cykling.

Riprock har specielle børnevenlige opdateringer og funktioner, der sikrer en sikker og behagelig køreoplevelse. Cyklen har en 130mm Bridge-sadel og en smallere Q-faktor, der sørger for en optimal placering af hofter, knæ og ankler, hvilket reducerer skadesrisikoen og øger effektiviteten i pedaltrådet. Med et smallere greb og ny geometri er rammen designet til at give børn bedre kontrol og en nemmere håndtering af cyklen.

En komplet pakke med en opdateret rammegeometri og et gearområde med bredt spektrum skaber den perfekte cykel til unge ryttere, så de kan udforske forskellige terræner. Trailcykling starter med Riprock. Inspireret af Specializeds arv inden for mountainbike-design, tilbyder den moderne MTB-geometri med en fladere kronrørsvinkel, indvendig kabelføring, hydrauliske skivebremser og Ground Control-dæk.

Yderligere information

Farve

GLOSS FLO RED/ BLACK

Mærke

Specialized

Størrelse

20"

Gear

microSHIFT 9 Gear

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specialized Riprock 20”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *