Ikke på lager

Specialized Riprock 24

5.100,00 kr.

Delbetaling
158 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.100 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 158 kr. Samlede kreditomk. 2.466 kr. Samlet tilbagebetaling 7.566 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 23,01%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Frihed er at være uden frygt. At cykle uden frygt kræver en cykel, der kan følge med dit barns fantasi. Det er grunden til, at vi designede Riprock som en mountainbike, der omfatter alle de nødvendige funktioner for enestående kørsel, såsom moderne geometri, Ground Control-dæk, hydrauliske skivebremser og internt ført kabler. Vi tilføjede også et gearområde med bredere spektrum, hvilket gør Riprock til den perfekte cykel til at inspirere ryttere til at klatre højere og tage nedkørslerne med frihed.

Børn kan ikke cykle med selvtillid, hvis de ikke sidder komfortabelt. Med Riprock er pasformen i fokus. Dette betød at anvende data til at gentænke alt fra grebet til siddestillingen for at skabe en cykel, der er specielt designet til børns proportioner. Vi gjorde alt dette, fordi komfort skaber selvtillid. Og mere selvtillid fører til mere frygtløs cykling.

Cyklen er udstyret med børnespecifikke opdateringer og funktioner, der skaber en sikker og selvsikker køreoplevelse. En 130mm Bridge-sadel, sammen med et smallere Q-faktor og kortere krankarme, forbedrer alignment mellem hoften, knæet og anklen for at mindske skadesrisikoen og øge pedaltrækkets kraft. Smalle greb og en opdateret rammekonstruktion giver bedre styring af cyklen, hvilket inspirerer ryttere til at cykle mere.

En let pakke, komplet med en opdateret ramme og et bredt gearområde, skaber den perfekte cykel til let at tage fat på stigningerne. Trail-cykling begynder her. Inspireret af Specializeds historie med at skabe mountainbikes, tilbyder Riprock moderne MTB-funktioner som en slack kronrørsvinkel, internt ført kabler, hydrauliske skivebremser og Ground Control-dæk.

Yderligere information

Farve

SATIN CAST BLACK/SMOKE

Mærke

Specialized

Størrelse

24"

Gear

microSHIFT Advent, 9-speed

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specialized Riprock 24”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *