På lager

Specialized Riprock 24

5.100,00 kr.

Delbetaling
158 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.100 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 158 kr. Samlede kreditomk. 2.466 kr. Samlet tilbagebetaling 7.566 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 23,01%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Frihed er fraværet af frygt. Og at cykle frygtløst kræver en cykel, der kan håndtere dit barns fantasi. Derfor har vi designet Riprock til at være en mountainbike, der inkluderer alle de nødvendige funktioner for overlegen køreglæde, såsom moderne geometri, Ground Control-dæk, hydrauliske skivebremser og internt ført kabler. Endelig tilføjede vi et bredere gearområde, hvilket gør Riprock til den perfekte cykel, der inspirerer ryttere til at nå nye højder og frit tage sig af nedkørsler.

Børn kan ikke cykle med selvtillid, hvis de ikke cykler komfortabelt. Med Riprock kommer pasform først. Det betød at bruge data til at gentænke alt fra hvordan de holder i styret til hvordan de sidder for at skabe en cykel specifikt og proportionelt for børn. Vi gjorde alt dette fordi komfort skaber tillid. Og mere tillid fører altid til mere frygtløs cykling.

Specifikke opdateringer og funktioner til børn skaber en køreoplevelse, der inspirerer til selvtillid. En 130mm Bridge sadel, samt smallere Q-faktor og kortere krankarme, tilbyder forbedret justering mellem hofte, knæ og ankel for at mindske risikoen for skader og øge pedalstyrken. Smalle greb og opdateret stelgeometri giver forbedret cykelhåndtering, der inspirerer ryttere til at cykle mere. En let pakke, komplet med et opdateret stel og bredt gearområde, skaber den perfekte cykel, der tillader ryttere let at håndtere stigninger. Trail-cykling starter her. Inspireret af Specializeds arv med at lave mountainbikes, tilbyder Riprock moderne MTB-funktioner som en slack styrrørsvinkel, internt ført kabler, hydrauliske skivebremser og Ground Control-dæk.

Yderligere information

Farve

GLOSS BLAZE/BLACK

Mærke

Specialized

Størrelse

24"

Gear

microSHIFT Advent, 9-speed

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specialized Riprock 24”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *