Ikke på lager

Specialized Riprock 24

5.100,00 kr.

Delbetaling
158 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.100 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 158 kr. Samlede kreditomk. 2.466 kr. Samlet tilbagebetaling 7.566 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 23,01%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Frihed er fraværet af frygt. Og at cykle frygtløst kræver en cykel, der kan følge med i dit barns fantasi. Derfor har vi designet Riprock til at være en mountainbike, der inkluderer alle de nødvendige funktioner for overlegen kørsel, såsom moderne geometri, Ground Control-dæk, hydrauliske skivebremser og internt ført kabler. Til sidst tilføjede vi et bredere gearudvalg, hvilket gør Riprock til den perfekte cykel, der inspirerer ryttere til at nå nye højder og frit tackle nedkørslerne.

Børn kan ikke cykle med selvtillid, hvis de ikke sidder komfortabelt. Med Riprock er pasformen det vigtigste. Dette betød at bruge data til at gentænke alt fra, hvordan de holder på styret, til hvordan de sidder, for at skabe en cykel, der specifikt og proportionelt er tilpasset børn. Alt dette gjorde vi, fordi komfort skaber selvtillid. Og mere selvtillid fører altid til mere frygtløs cykling.

Yderligere information

Farve

GLOSS SAGE/WHITE

Mærke

Specialized

Størrelse

24"

Gear

microSHIFT Advent, 9-speed

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specialized Riprock 24”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *