Tilbud
På lager

Specialized Rockhopper 29

3.120,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Forbedret ydelse. Bedre værdi. Bedre Rockhopper. Ved at udnytte fordelene ved at matche hver rytter med deres ideelle hjulstørrelse og en affjedring, der arbejder hårdt for alle takket være vores størrelsesspecifikke Rx Tune, har vi indarbejdet ekstra ydelse i den helt nye Rockhopper uden at skrue op for prisen.

Shimano og MicroSHIFT arbejder sammen om drivlinjeopgaver med en robust 2×8-drivlinje, der kan håndtere alt, hvad du udsætter den for, mens sikker bremsning fra Radius CX7 mekaniske skivebremser forsegler århundredets handel.

Et hjerte af guld, præsenteret i vores lette, men holdbare Premium A1 Aluminium, har Rockhoppers stel af buet aluminium hydroformede top- og nedrør for at holde vægten nede og styrken høj, samtidig med at give øget standover-klarering, glat intern kabelføring og kompatibilitet med dropper-post. Med målet om at sikre, at Rockhopper tilbyder både den bedste pasform og ydelse for hver person, uanset deres mål, har vi parret hver Rockhopper-stelstørrelse med den optimale hjulstørrelse. Resultatet er en Rockhopper, der passer til enhver rytter, og sikkerheden for, at hver Rockhopper ruller på det bedst håndterende hjul for dens stelstørrelse. Ved at bringe vores Rx Tune til Rockhopper for første gang, bringer den låsemonterede SR Suntour XCM med brugerdefineret Multi-Circuit dæmpning størrelsesspecifik rejse og fjederrater til showet i en ydelse, der er sikker på at imponere, samtidig med at sikre konsekvent geometri, håndtering og affjedringsydelse, uanset stel eller hjulstørrelse. Smukt bæstagtige SRAM Level hydrauliske skivebremser pakker et ondt bid, men leverer deres kraft med en raffineret, intuitiv følelse for at skabe en pakke, der slår langt over sin vægtklasse. Hold tingene enkle med en holdbar 1x MicroSHIFT drivlinje, der tilbyder masser af rækkevidde sammen med en kobling-udstyret bagskifter, der holder din tur stille – og din kæde på. Par dødsikre nav fra Formula med vores 25 millimeter interne diameter, krogløse Stout fælge for et hjulsæt-hattrick: stærkt, let og holdbart.

Yderligere information

Farve

SATIN CAST BLUE METALLIC / ICE BLUE

Mærke

Specialized

Størrelse

Large 29"

Gear

microSHIFT, TS39-8R, 2×8-speed

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specialized Rockhopper 29”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *