Giant TCR 2025CategoriesNyheder

🤩 Giant TCR 2025 🤩

Vi har den store glæde at meddele, at vi snart vil have den splinternye Giant TCR 2025 på lager både i vores butik og på vores webshop.

Vi forventer at have dem klar til dig i starten af næste uge! Vi kan næsten ikke vente med at få fingrene i disse fantastiske nye Giant TCR 2025 cykler, og vi håber, at du vil være lige så begejstret som os😎

Den nye Giant TCR 2025 bygger på innovationer fra de cykler, der kom før den, og opnår større effektivitet, forbedret aerodynamik og mere problemfri integration for at højne køreoplevelsen på landevejen. Meget har ændret sig inden for landevejscykler i løbet af det sidste kvarte århundrede, men gennem det hele er TCR forblevet på forkant med innovation. Det er en cykel, der har holdt sit fokus på én kernemission: at give ryttere en konkurrence fordel i alle aspekter af landevejskørsel og cykelløb.

Den originale TCR fik sin debut for 28 år siden. Skabt til de professionelle ryttere på Team ONCE, var det en øjeblikkelig gamechanger, der signalerede slutningen på én æra med landevejscykler og starten på en anden. Nu, over et kvart århundrede senere, repræsenterer 10. generation af TCR år med kontinuerlige fremskridt inden for landevejsinnovation, pakket med alt, hvad Giant har lært af at arbejde med de bedste professionelle atleter, ingeniører og produktdesignere, til den ultimative allround racermaskine.

10. generations TCR viderefører en tradition, der begyndte for 28 år siden. Det er resultatet af en teamindsats, der involverer Giant-produktudviklere, vores interne aerodynamikteam og atleterne og teamteknikerne fra Team Jayco-AlUla. Flagskibsmodellen i den nye serie, TCR Advanced SL, er den letteste og mest effektive TCR nogensinde. Hele sortimentet byder også på innovative nye funktioner, der i høj grad er muliggjort af nye byggeteknikker.

Det handler om at spare watt, men også om at få mest muligt ud af din landevejsoplevelse. Stivhed og vægt betyder noget, men ikke på bekostning af kørekvalitet eller kontrol. Intern kabelføring og et mere integreret cockpit forbedrer aerodynamikken og giver en renere profil, men ikke på bekostning af alt for kompliceret vedligeholdelse og justering.

Den helt nye Giant TCR 2025

 

Du kan læse alt det fede og nørdede materiale om den nye TCR her: https://www.giant-bicycles.com/dk/tcr