CategoriesNyheder

Ingen tab af dæktryk – SILCA Ultimate Tubeless Sealant lapper punkteringer ved hjælp af kulfiberpartikler

  • Lapper huller op til 7,5 mm i op til 6 måneder
  • Hældes i dækket under montering
  • Ikke kompatibel med injektor (forsegler større huller end din ventil)
  • Genopfyld hver 90-120 dage med replenisher for bedste resultat
  • Effektiv ned til -12 grader
  • 6, 9 og 12 mm genanvendte kulfibre fordeles jævnt af skummende latex for ultrastærke tætninger

SILCA Ultimate Tubeless Sealant bruger en skummende latexformel kombineret med hakkede kulfibre for at forbedre tætningsevnen, selv ved højere tryk. Sealanten indeholder 5% hakkede kulfibre i længder på 6, 9 og 12 mm, som er genvundet fra brugte cykler, kulstofhjul, racerbiler og flykomponenter.

Sådan virker SILCA Ultimate Tubeless Sealant

Den unikke skummende latexformel sørger for, at de lette kulfibre fordeles jævnt i tætningsmidlet under kørsel. Dette gør det muligt at have et højere fiberindhold end med Kevlar eller glasfiber. Ved denne høje fiberbelastning føres bundter af kulfibre direkte til punkteringen gennem tætningsmiddelstrømmen, hvor tusindvis af mikrobobler kollapser og afsætter deres kulfibre over hullet. Under denne proces danner kulfibrene en “dæmning” mod dækhuset, der minder om en bæverdæmning, som blokerer vandstrømmen. Denne struktur af stærke kulfibre har vist sig at kunne tætne huller op til 7,5 mm, hvilket er omkring 25% større end med konventionelle teknologier.

Når punkteringen er lappet, efterlades dækket med en zone af kulfiberforstærket latex, der danner en bro over hullet. Dette hjælper med at reducere sandsynligheden for fremtidige punkteringer i samme område sammenlignet med andre additiver som majsmel, glitter eller glasfiber.

Denne overlegne tætningsevne og forstærkning fra kulfibrene tillader også en højere koncentration af frostvæske i tætningsmidlet, hvilket giver mere effektiv tætning ved lave temperaturer (6 mm huller tætning ved -7 grader), samt længere holdbarhed af tætningsmidlet (7 – 9 måneder afhængig af fugtighed).

Kig forbi butikken på Industrivej 1 i Aars, hvis du vil vide mere

/Alex & Erwin

 

 

CategoriesEvents

Racercykel Social Ride – 16. marts 2024

Så er der mulighed for eventyr på landevejen. Vi inviterer dig til vores Racercykel Social Ride i samarbejde med Specialized – lørdag den 16. marts 2024 – og det bliver en dag fyldt med fart, sjov og cykelfællesskab.

Vi kører fra vores butik i Aars, hvor du har en unik mulighed for at prøvekøre Specialized landevejscykler* der er et begrænset antal låne-cykler, så tilmeld dig i dag.
Du er selvfølgelig også meget velkommen til at cykle med, på din egen cykel.

Vi har planlagt to rides på dagen – formiddag og eftermiddag – så du kan vælge det tidspunkt, der passer dig bedst. Efter turen venter der forfriskninger i butikken, hvor vi kan dele cykelhistorier, nørderi og hygge os.

Tilmeld dig via linket -> https://forms.office.com/e/SUQkVWnaXZ   𝘀𝗲𝗻𝗲𝘀𝘁 𝗱𝗲𝗻 𝟭𝟰. 𝗺𝗮𝗿𝘁𝘀

– uanset om du vil prøvekøre en cykel eller kommer på din egen – og vær med til en fed cykeldag på landevejen.

Alle er velkommen – uanset niveau.

Alex, Erwin & Jens
/BLVD BIKES

 

Praktisk info:

*Vil du prøvekøre Specialized Tarmac SL8 eller Specialized Roubaix SL8?
Ved tilmelding skal du skrive på hvilken cykel du gerne vil prøve.
Du skal selv medbringe: Pedaler, sko & hjelm

𝗟ø𝗿𝗱𝗮𝗴 𝗱𝗲𝗻 𝟭𝟲. 𝗺𝗮𝗿𝘁𝘀 – 𝟮 𝗿𝗶𝗱𝗲𝘀:
• 10:00 – 11:30
• 12:30 – 14:00

𝗛𝘃𝗼𝗿: BLVD BIKES, Industrivej 1, 9600 Aars
𝗥𝘂𝘁𝗲: ca. 35 km.
𝗦𝗲𝗻𝗲𝘀𝘁 𝘁𝗶𝗹𝗺𝗲𝗹𝗱𝗶𝗻𝗴: 14. marts

. Hjelm er påkrævet
. Der køres efter færdselsloven
. Der køres ikke ræs, vi er ude og dele vores passion for cykling sammen.
· Efter cykelturen vil BLVD BIKES sørge for forfriskninger & stærke tilbud.

CategoriesNyheder

🤩 Giant TCR 2025 🤩

Vi har den store glæde at meddele, at vi snart vil have den splinternye Giant TCR på lager både i vores butik og på vores webshop.

Vi forventer at have dem klar til dig i starten af næste uge! Vi kan næsten ikke vente med at få fingrene i disse fantastiske cykler, og vi håber, at du vil være lige så begejstret som os😎

 

Den nye TCR bygger på innovationer fra de cykler, der kom før den, og opnår større effektivitet, forbedret aerodynamik og mere problemfri integration for at højne køreoplevelsen på landevejen. Meget har ændret sig inden for landevejscykler i løbet af det sidste kvarte århundrede, men gennem det hele er TCR forblevet på forkant med innovation. Det er en cykel, der har holdt sit fokus på én kernemission: at give ryttere en konkurrence fordel i alle aspekter af landevejskørsel og cykelløb.

 

Den originale TCR fik sin debut for 28 år siden. Skabt til de professionelle ryttere på Team ONCE, var det en øjeblikkelig gamechanger, der signalerede slutningen på én æra med landevejscykler og starten på en anden. Nu, over et kvart århundrede senere, repræsenterer 10. generation af TCR år med kontinuerlige fremskridt inden for landevejsinnovation, pakket med alt, hvad Giant har lært af at arbejde med de bedste professionelle atleter, ingeniører og produktdesignere, til den ultimative allround racermaskine.

10. generations TCR viderefører en tradition, der begyndte for 28 år siden. Det er resultatet af en teamindsats, der involverer Giant-produktudviklere, vores interne aerodynamikteam og atleterne og teamteknikerne fra Team Jayco-AlUla. Flagskibsmodellen i den nye serie, TCR Advanced SL, er den letteste og mest effektive TCR nogensinde. Hele sortimentet byder også på innovative nye funktioner, der i høj grad er muliggjort af nye byggeteknikker.

Det handler om at spare watt, men også om at få mest muligt ud af din landevejsoplevelse. Stivhed og vægt betyder noget, men ikke på bekostning af kørekvalitet eller kontrol. Intern kabelføring og et mere integreret cockpit forbedrer aerodynamikken og giver en renere profil, men ikke på bekostning af alt for kompliceret vedligeholdelse og justering.

3/4 profile of road bike

 

Du kan læse alt det fede og nørdede materiale om den nye TCR her: https://www.giant-bicycles.com/dk/tcr 

 

 

 

 

CategoriesTips & tricks

Vedligeholdelse af cykel: Tips og tricks

I Danmark er cykling mere end blot en transportform; det er en livsstil og en passion. Dog bliver vigtigheden af cykelvedligeholdelse ofte overset. En godt vedligeholdt cykel sikrer ikke kun en bedre og mere sikker køreoplevelse, men forlænger også cyklens levetid betydeligt. Regelmæssig vedligeholdelse, som rengøring og smøring, beskytter cyklen mod slid og forlænger dens effektivitet og pålidelighed. At investere tid i vedligeholdelse af din cykel betyder derfor ikke kun at bevare dens værdi, men også at sikre en behagelig og sikker cykeltur hver gang.

Rengøring og vedligeholdelse

En grundig og regelmæssig rengøring af din cykel er afgørende for dens vedligeholdelse og levetid. Det anbefales at bruge en mild sæbe, vand og en blød svamp til at rense cyklen. Højtryksrensere bør undgås, da det kraftige tryk kan skade cyklens mere følsomme dele, såsom lakeringen og bevægelige dele. Et særligt fokus skal rettes mod cyklens kæde og gearsystem, da disse dele er særligt udsatte for at samle skidt og snavs, hvilket kan føre til forøget slid og mindre effektivitet. Regelmæssig rengøring sikrer, at disse vitale komponenter forbliver funktionelle og i god stand.

Kædevedligeholdelse

At vedligeholde kæden på din cykel er essentielt for at sikre en glidende og problemfri køreoplevelse. En ren og velplejet kæde reducerer risikoen for mekaniske fejl og forlænger både kædens og cyklens levetid. Det anbefales at anvende en kæderenser for effektivt at fjerne snavs og gammel olie. Efter rengøringen skal kæden smøres med en kvalitetskædeolie. Dette sikrer, at kæden forbliver fleksibel og modstandsdygtig over for slitage. Regelmæssig kædevedligeholdelse forebygger slid og holder din cykel i optimal stand.

Gearvedligeholdelse

Vedligeholdelse af gear er vigtig, især for cykler med udvendige gearsystemer. Disse systemer er mere udsatte for snavs og skidt, hvilket kan forringe deres ydeevne. Regelmæssig rengøring med et affedtningsmiddel hjælper med at fjerne ophobet snavs og olie, og sikrer, at gearmekanismen fungerer gnidningsløst. Efter rengøringen bør et smøremiddel anvendes for at beskytte gearene og sikre en glidende bevægelse. Denne proces hjælper med at forlænge levetiden af dine gear og sikrer en bedre køreoplevelse.

Sæsonbetinget vedligeholdelse

Om vinteren kræver din cykel ekstra opmærksomhed for at undgå rust og skader forårsaget af salt og fugt. Det er vigtigt at rengøre og smøre cyklen regelmæssigt, særligt efter kørsel på saltede veje. Overvej også at bruge rustbeskyttende produkter og at tjekke for eventuelle frostskader.

Professionel hjælp:

For mere komplekse problemer eller til regelmæssige eftersyn, er det en god idé at besøge BLVD Bikes’ værksted. Her vil vores erfarne mekanikere kunne sikre, at din cykel altid fungerer optimalt, hvad enten det drejer sig om en standard service eller mere avancerede reparationer.

Konklusion

Ved at udføre regelmæssig vedligeholdelse af din cykel, kan du forbedre både din sikkerhed og din køreoplevelse. Disse simple vedligeholdelsestrin bidrager til at forlænge din cykels levetid og ydeevne, hvilket gør cykling til en endnu mere fornøjelig aktivitet.