På lager

Specialized Vado SL 4.0 EQ

31.000,00 kr.

Delbetaling
797 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 31.000 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 797 kr. Samlede kreditomk. 7.236 kr. Samlet tilbagebetaling 38.236 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,23%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategori:


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Mød Vado SL, den ultralette elcykel designet til alt fra daglige pendler gennem bylandskaber til hurtigere træningsture. Skal du bære din cykel? Intet problem. Vado SL vejer 40% mindre end den fuldkraftige Vado og er enestående i forhold til kørekvalitet, rækkevidde og kraft. Du skal bare hoppe på og køre.

Vado SL leveres med alt det nødvendige for at kunne cykle med det samme. For det første giver de ekstra kraftige, indbyggede lys bedre synlighed i svagt belyste områder. Herefter gør MasterMind Turbo Control Unit (TCU) det nemt at se køreinformationer undervejs. Nimbus-dækkene ruller hurtigt på både asfalt og grus, og Vado SL’s lette vægt gør den ideel til bypendling og tilbyder mere end blot kørekvalitet – den kan hænges på en væg eller et cykelstativ i bilen og gør brugen af offentlig transport til en leg.

Uanset om du kører hurtigt, langt, eller begge dele, giver Vado SL dig tilliden til at gøre det hele, og det med en brøkdel af vægten.

LET VÆGT: Du vil blive overrasket over, hvor let det er at løfte din cykel op på en cykelholder, bære den op ad trapper eller manøvrere adræt rundt i byen, takket være den førende lette vægt i Turbo SL-teknologien, optimerede ramme materialer, design og specifikationer.

KOMFORTABEL OG SELVSIKKER: Kropsposition og håndtering er optimeret for at give en uovertruffen kørekomfort, tillid og kontrol. Kraftfulde hydrauliske skivebremser sikrer, at du kan kontrollere din hastighed, mens større dæk giver maksimalt vejgreb til sving og opbremsning.

TURBO SL: Hjertet i Vado er dens Turbo SL-teknologi, det avancerede og integrerede elcykelsystem, der leverer en uovertruffen kombination af let vægt, naturlig fornemmelse, tyverisikringsfunktioner, træningstips, en fuldfunktionel cykelcomputer, rækkevidde til at køre overalt og meget mere.

Hastighedsgrænsen for, hvornår motoren stopper med at assistere, kan variere betydeligt efter region og er baseret på lokale krav. Det kan også påvirke rækkevidden: en højere hastighedsgrænse kan resultere i mindre rækkevidde.

Lang Rækkevidde – Fuldt integreret Specialized 320Wh batteri i underørret med mulighed for Range Extender-kompatibilitet for op til 130 km (80 miles) eller 6 timer (eco mode) eller op til 200 km (120 miles) eller 9 timer med range extender (eco mode). Specialized SL 1.1 brugerdefineret letvægtsmotor, maksimalt 240W / 35Nm, 2x din kraftforstærkning (180% assistance), assistere op til 28mph. Turbo SL monteret bagagebærer, Racktime-kompatibel til dine yndlings tasker og cykelkurve, og DRYTECH-skærme til at holde sprøjt væk.

Yderligere information

Farve

White Sage / Black Reflective

Mærke

Specialized

Størrelse

Medium, Small

Gear

NX 11 Speed

Batteri

320w

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specialized Vado SL 4.0 EQ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *