Tilbud
På lager

Batavus Stratos D

Original price was: 7.499 kr..Current price is: 5.624 kr..

Denne mat sorte Batavus Stratos D citybike har en unik sammensætning, der kombinerer det bedste fra både sportscykel og hverdagscykel.

Delbetaling
210 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.499 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 210 kr. Samlede kreditomk. 2.562 kr. Samlet tilbagebetaling 10.061 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,35%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Batavus Stratos D designet er inspireret af retro-stilen, hvilket giver cyklen et klassisk og tidløst udseende. Cyklen er fremstillet med høj kvalitetsudstyr, hvilket giver en autentisk og dynamisk køreoplevelse, som man kender det fra en sportscykel.

Denne citybike er også praktisk for daglig brug. Den er forberedt til montering af både lås og skærme, så den nemt kan tilpasses til de daglige ture gennem byen eller til arbejde. Cyklen er udstyret med 7 Shimano indvendige gear, der sikrer en jævn og pålidelig gearskiftning. De to hydrauliske skivebremser giver overlegen bremsekraft og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket gør cyklen til en pålidelig følgesvend i alle vejrforhold.

Denne cykel er den ideelle løsning for dem, der søger en cykel, der kombinerer sportslige kvaliteter med daglig funktionalitet og minimal vedligeholdelse.

Yderligere information

Farve

Mat Sort

Mærke

Batavus

Størrelse

48cm, 53cm

Gear

Shimano Nexus 7

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Batavus Stratos D”