På lager

Specialized Rockhopper 29

3.900 kr.

Specialized Rockhopper 29 er en alsidig MTB med let aluminiumsramme og 29″ hjul, perfekt til ryttere, der søger en pålidelig cykel til varieret terræn.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Specialized Rockhopper 29 leverer bedre ydeevne og værdi end nogensinde før. Med størrelsesspecifik Rx Tune tilpasser cyklen både hjulstørrelse og affjedring til den enkelte rytter. Resultatet? En Rockhopper med forbedret præstation, uden at prisen er skruet op.

Shimano og MicroSHIFT går sammen om drivtogsopgaver med et robust 2×8 drivtog, der kan håndtere alt, hvad du kaster efter det, mens sikker bremsning fra Radius CX7 mekaniske skivebremser forsegler århundredets handel.

Specialized Rockhopper 29 er bygget til at dominere stierne med sin lette, men robuste Premium A1 Aluminium-ramme. De hydroformede top- og downtubes reducerer vægten uden at gå på kompromis med styrken. Designet inkluderer intern kabelføring, ekstra standover clearance og dropper-post-kompatibilitet. Hver stelstørrelse er matchet med den optimale hjulstørrelse, hvilket sikrer en Rockhopper, der er skræddersyet til enhver rytter og klar til at tackle ethvert terræn.

Ved at bringe vores Rx Tune til Rockhopper for første gang, bringer den lockout-udstyrede SR Suntour XCM med tilpasset Multi-Circuit dæmpning størrelsesspecifik rejse og fjederrater til showet i en præstation, der helt sikkert vil imponere, samtidig med at sikre ensartet geometri, håndtering og affjedringsydeevne, uanset stel- eller hjulstørrelse.

Smukt bestialsk, SRAM Level hydrauliske skivebremser pakker en ond bid, men leverer deres kraft med en raffineret, intuitiv fornemmelse for at skabe en pakke, der slår langt over sin lønklasse. Hold tingene enkle med et holdbart 1x MicroSHIFT drivtog, der tilbyder masser af rækkevidde sammen med en koblingsudstyret bagskifter, der holder din tur stille – og din kæde på. Par død-pålidelige nav fra Formula med vores 25-millimeter indre diameter, krogløse Stout fælge for en hjulsæt-hattrick: stærk, let og holdbar.

Yderligere information

Farve

GLOSS TARMAC BLACK / WHITE

Mærke

Specialized

Størrelse

Medium 29", Small 29"

Gear

microSHIFT, TS39-8R, 2×8-speed

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specialized Rockhopper 29”