På lager

Specialized Jett 16

3.600,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Børn vokser uafbrudt og er altid i bevægelse. Det kan virke som en umulig opgave at finde en cykel, der kan passe dem gennem deres vækstfaser. Den ideelle cykel for en ung cyklist skal finde den rette balance mellem at være for lille og for stor. For at kunne inspirere den næste generation af cyklister, skal vi tilbyde dem cykler, de kan vokse med og bruge i længere tid.

Jett er skabt til at vokse med barnet over tid. Gennem vores undersøgelser af børns vækstmønstre har vi opdaget, at arme og ben vokser hurtigere end torsoen. Af den grund er Jett designet med en række justeringsmuligheder, som gør, at den kan tilpasses og passe til børn i op til 30 måneder.

Jett Single Speed har et justerbart styr, som gør det muligt at tilpasse styrets højde til barnets størrelse. Den er også udstyret med en smal Bridge sadel og smallere greb, samt håndbremser på både 16” og 20” modeller. Derudover er rammen designet til at være let og nem at manøvrere, hvilket er ideelt for de yngre ryttere.

Cyklen er udstyret med to justeringshuller på krankarmene, justerbart styr og en længere sadelpind. Designet er baseret på vores Retül-program og omfatter en 130mm Bridge sadel, smallere greb, kortere rækkevidde og justerbare bremsegreb. En let cykel er altid sjovere, og derfor er den nye Jett designet til at være let. Den er udstyret med et nyt A1 aluminiumsstel, en legeringsforgaffel, Pathfinder-dæk og et 8-speed gearsystem.

Yderligere information

Farve

GLOSS CAST BERRY / UV LILAC

Mærke

Specialized

Størrelse

16"

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specialized Jett 16”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *