På lager

Specialized Rockhopper Elite 29

8.000,00 kr.

Delbetaling
187 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.400 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 187 kr. Samlede kreditomk. 2.544 kr. Samlet tilbagebetaling 8.944 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,97%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Ja, vi har også lige genlæst specifikationerne og kan stadig ikke helt tro det. Rockhopper Elite er virkelig en imponerende cykel.

En luftfjedret forgaffel? Lad mig præsentere din nye ven, Judy. Kræsen med hensyn til dit drivsystem? Du vil ikke finde fejl – og ingen bakke for stejl – med et bredt Shimano Deore 1×11 drivsystem. Hvorfor stoppe der? Det gjorde vi ikke, for at give dig fornøjelsen af selv at stoppe med Shimanos ivrige og yderst kapable MT200 hydrauliske skivebremser.

Hver komponent er imponerende i sig selv, men magien ligger virkelig i, hvordan de alle sammen går op i en højere enhed i en Rockhopper, der serverer singletrack med et stort side af ‘Wow, så det er sådan en rigtig cykel føles.’

Med et hjerte af guld, præsenteret i vores lette, men holdbare Premium A1 Aluminium, har Rockhoppers buttede aluminiumsramme hydroformede top- og downtubes for at holde vægten lav og styrken høj, samtidig med at den giver øget standover-clearance, smart intern kabelføring og kompatibilitet med dropper-post. For at sikre, at Rockhopper tilbyder både den bedste pasform og den bedste ydelse for enhver person, uanset deres størrelse, har vi matchet hver Rockhopper-rammestørrelse med den optimale hjulstørrelse. Resultatet er en Rockhopper til hver rytter og sikkerheden for, at hver Rockhopper ruller på det bedste håndteringshjul for sin rammestørrelse. Rockshox Judy TK medbringer størrelsesspecifik rejse til showet med en ydeevne, der med sikkerhed vil imponere, og sikrer konsekvent geometri og håndtering, uanset ramme- eller hjulstørrelse. Shimanos hydrauliske skivebremser har en stærk bid, men leverer deres kraft med en raffineret, intuitiv fornemmelse, hvilket gør det til en pakke, der slår langt over sin vægtklasse. Hold det enkelt med et holdbart 1×11 Shimano Deore drivsystem, der tilbyder masser af rækkevidde sammen med en koblingsudstyret bagskifter, der holder din tur stille – og din kæde på. Kombiner dødsikre nav fra Formula med vores 25-millimeter interne diameter, hookless Stout fælge for en hjul-sæt-hattrick: stærke, lette og holdbare.

Yderligere information

Farve

GLOSS SAGE GREEN / OAK GREEN

Mærke

Specialized

Størrelse

Large 29", Medium 29", XL 29"

Gear

Shimano Deore, 11spd, 11-51t

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specialized Rockhopper Elite 29”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...