På lager

Specialized Stumpjumper Alloy

23.000,00 kr.

Delbetaling
620 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 23.000 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 620 kr. Samlede kreditomk. 6.756 kr. Samlet tilbagebetaling 29.756 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,08%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Stumpjumper Alloy er en nyskabelse inden for mountainbike-design, der forener avanceret affjedringskinematik og progressiv geometri i en robust fuld-aluminiumsramme. Denne cykel er både letvægtig og ekstremt holdbar, og er udstyret med et effektivt SRAM SX 12-speed geargruppe, hvilket gør Stumpjumper Alloy til din nøgle til eventyrlige stier.

I designprocessen af den helt nye Stumpjumper havde vi nogle ambitiøse målsætninger. Cyklen skulle præstere fremragende på alle typer af stier og tilpasse sig hver enkelt rytters stil. Vi fokuserede på markant vægtreduktion uden at gå på kompromis med holdbarheden, og skabte et stift, responsivt stel, der stadig føles let og levende. Med en geometri, der forbedrer alle rytteres kørsel, og den mest avancerede affjedringskinematik, vi kunne udvikle, blev den nye Stumpjumper født. Det viser sig, at du faktisk kan få det hele med den nye Stumpjumper.

De 130 mm affjedringsrejse på Stumpjumper er blandt de bedste du vil opleve. Vi har fintunet affjedringskinematikken for at optimere den allround ydeevne i denne 130mm pakke. Resultatet er en raffineret cykel, der håndterer udfordrende terræn som en drøm, føles adræt overalt og klatrer, som om den havde en motor.

Den nye Stumpjumpers S-Sizing geometri rammer den perfekte balance. Den er lang, lav og slack, med en kort offset forgaffel og en stejlere sadelrørsvinkel. Disse specifikationer kombineres for at gøre din tur mere stabil, mere dynamisk, mere komfortabel under klatring og generelt forbedret i alle aspekter. Med FlipChip-justerbarheden kan du yderligere tilpasse din cykel, så den leverer fejlfri præstationer på det terræn, du vælger.

Rider-First Engineered™-rammerne på Stumpjumper bruger en størrelsesspecifik tilgang til at sikre ensartede køreegenskaber og fejlfri ydeevne på tværs af alle ramme- og rytterstørrelser. Uanset om du er en ung entusiast på en S1 eller en erfaren DH-rytter på en S6, vil du opleve de samme skarpe sving og balanceret stivhed for- og bagpå – alt sammen i den lettest mulige vægt. Og når vi siger let, mener vi det: 2.250 gram (S-Works, S-3 størrelse, med bagstøddæmper).

Yderligere information

Farve

Satin Black / Smoke

Mærke

Specialized

Størrelse

S3 [Medium]

Gear

SRAM SX Eagle, 12-speed

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specialized Stumpjumper Alloy”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *