På lager

Specialized Rockhopper 29″

3.900 kr.

Er du på udkig efter en hardtail MTB, der leverer høj ydelse uden at sprænge budgettet? Så er den nye Specialized Rockhopper 29″ lige noget for dig!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Bedre ydelse, bedre pris – den bedste Specialized Rockhopper 29″ nogensinde

Den nyeste Specialized Rockhopper 29″ er designet til at give dig mest muligt for pengene. Med vores størrelsesspecifikke Rx Tune teknologi får du en cykel, der er skræddersyet til netop din størrelse og kører som en drøm – uanset terræn.

Driftssikker og effektive bremser

Cyklen er udstyret med en robust Shimano og MicroSHIFT 2×8-drivlinje, der håndterer alt, hvad du udsætter den for. De pålidelige Radius CX7 mekaniske skivebremser giver dig sikker bremseevne, uanset vejforholdene.

Let, stærk og klar til Action

Rockhopperens stel er lavet af let, men utroligt stærkt Premium A1 Aluminium med hydroformede top- og nedrør. Det betyder lav vægt, høj styrke og øget frihøjde. Samtidig får du en cykel med elegant intern kabelføring og mulighed for at montere en dropper-post.

Perfekt pasform og optimeret ydelse

Hver Rockhopper-størrelse er parret med den ideelle hjulstørrelse, så du får den bedste køreoplevelse, uanset hvilken størrelse du vælger. Og med den specialtilpassede SR Suntour XCM forgaffel, der justeres efter stelstørrelsen, får du en affjedring, der giver dig stabilitet og kontrol i ethvert terræn.

Specialized Rockhopper 29″ bremseevne og enkel betjening

SRAM Level hydrauliske skivebremser giver dig kraftfuld og intuitiv bremseevne, mens MicroSHIFT’s 1x drivlinje sørger for enkel og støjsvag drift. Kombinationen af holdbare Formula nav og Stout fælge giver dig et hjulsæt, der er stærkt, let og klar til at tackle de hårdeste spor.

Med Specialized Rockhopper 29″ får du en mountainbike, der leverer på alle fronter – perfekt til både nybegyndere og erfarne ryttere. Klar til at tage dit næste eventyr til nye højder?

Yderligere information

Farve

SATIN CAST BLUE METALLIC / ICE BLUE

Mærke

Specialized

Størrelse

Large 29"

Gear

microSHIFT, TS39-8R, 2×8-speed

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specialized Rockhopper 29″”