På lager

Specialized Rockhopper 29

3.900 kr.

Specialized Rockhopper 29 Hardtail MTB er skræddersyet med 29″ hjul og Rx Tune affjedring for optimal ydeevne – uden ekstra omkostninger.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Specialized Rockhopper 29″ er udstyret med et robust Shimano og MicroSHIFT 2×8 gearsystem, der klarer alt, du udsætter det for. Radius CX7 mekaniske skivebremser sørger for sikker bremsning, hvilket gør denne cykel til et fantastisk valg.

Rockhopper er bygget med vores lette og holdbare Premium A1 Aluminium, med hydroformede top- og downtubes, der holder vægten nede og styrken høj. Stellet har øget standover clearance, intern kabelføring og er kompatibelt med dropper-post. For at sikre den bedste pasform og ydeevne har vi matchet hver stelstørrelse med den optimale hjulstørrelse, så du får en cykel, der passer perfekt og håndterer ideelt.

Den SR Suntour XCM forgaffel med Rx Tune tilpasser sig din cykelstørrelse for ensartet geometri og affjedringsydeevne. SRAM Level hydrauliske skivebremser giver kraftfuld, intuitiv bremseevne, mens et enkelt og robust 1x MicroSHIFT gearsystem holder din tur stille og din kæde på plads. Formula-nav og 25 mm Stout fælge sikrer et stærkt, let og holdbart hjulsæt, der klarer det hele.

Yderligere information

Farve

SATIN OLIVE GREEN/BLACK

Mærke

Specialized

Størrelse

Large 29", Medium 29", Small 29"

Gear

microSHIFT, TS39-8R, 2×8-speed

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specialized Rockhopper 29”