På lager

Specialized Rockhopper 29

3.900,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Bedre ydeevne. Bedre værdi. Bedre Rockhopper. Ved at udnytte fordelene ved at matche hver rytter med den ideelle hjulstørrelse og affjedring, der arbejder hårdt for alle takket være vores størrelsesspecifikke Rx Tune, har vi tilføjet ekstra ydeevne til den helt nye Rockhopper uden at skrue op for prisen.

Shimano og MicroSHIFT går sammen om drivtogsopgaver med et robust 2×8 drivtog, der kan håndtere alt, hvad du kaster efter det, mens sikker bremsning fra Radius CX7 mekaniske skivebremser forsegler århundredets handel.

Et hjerte af guld, præsenteret i vores lette, men holdbare Premium A1 Aluminium, Rockhoppers buttede aluminiumsstel har hydroformede top- og downtubes for at holde vægten nede og styrken høj, samtidig med at der tilbydes øget standover clearance, pæn intern kabelføring og kompatibilitet med dropper-post. Med målet om at sikre, at Rockhopper tilbyder både den bedste pasform og bedste ydeevne for hver person, uanset deres mål, har vi parret hver Rockhopper stelstørrelse med den optimale hjulstørrelse. Resultatet er en Rockhopper, der passer til hver rytter og sikkerheden for, at hver Rockhopper ruller på det bedst håndterende hjul for sin stelstørrelse. Ved at bringe vores Rx Tune til Rockhopper for første gang, bringer den lockout-udstyrede SR Suntour XCM med tilpasset Multi-Circuit dæmpning størrelsesspecifik rejse og fjederrater til showet i en præstation, der helt sikkert vil imponere, samtidig med at sikre ensartet geometri, håndtering og affjedringsydeevne, uanset stel- eller hjulstørrelse. Smukt bestialsk, SRAM Level hydrauliske skivebremser pakker en ond bid, men leverer deres kraft med en raffineret, intuitiv fornemmelse for at skabe en pakke, der slår langt over sin lønklasse. Hold tingene enkle med et holdbart 1x MicroSHIFT drivtog, der tilbyder masser af rækkevidde sammen med en koblingsudstyret bagskifter, der holder din tur stille – og din kæde på. Par død-pålidelige nav fra Formula med vores 25-millimeter indre diameter, krogløse Stout fælge for en hjulsæt-hattrick: stærk, let og holdbar.

Yderligere information

Farve

SATIN OLIVE GREEN/BLACK

Mærke

Specialized

Størrelse

Large 29", Medium 29", Small 29"

Gear

microSHIFT, TS39-8R, 2×8-speed

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specialized Rockhopper 29”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *