På lager

Orbea Occam H20 LT

27.799,00 kr.

Delbetaling
726 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 27.799 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 726 kr. Samlede kreditomk. 7.044 kr. Samlet tilbagebetaling 34.843 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,18%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

ER DU DENNE TYPE RYTTER?

Spørger dine venner, om du planlægger at tage stolenlift, når du inviterer dem ud på ‘nogle’ ture i parken? Inkluderer dine yndlingsruter ofte at skubbe op og ned ad stier, som ikke findes på noget kort? Starter eller slutter dine favoritture med pandelamper, en køleboks og gode venner? Skal din cykel kunne klare alt godt for at bringe dig derhen og tilbage igen? Hvis du tror, du kunne være denne type rytter, så er Occam den rette cykel for dig.

  • Tilsigtet Brug: Sti til Let Enduro

OPDATERING AF LINKAGE Occam benytter et nyt todelt linkdesign. Færre dele betyder færre samlinger, større stivhed og mindre chance for, at noget løsner sig. Derudover har vi skabt et rum i akslen og fyldt det med et praktisk 4-nøgle multitool, som holdes sikkert på plads med magneter. Hav altid de mest brugte værktøjer lige ved hånden til hurtige justeringer.

INTERN KABELFØRING Occam har vores nyeste, fuldt interne kabelføring, der bruger silikonepropper ved rammeindgang og -udgang samt smarte kanaler, der forbinder for- og bagtrekanten, så dine kabler er fuldt beskyttet.

ASYMMETRISK DESIGN I stedet for at bruge en mindre effektiv “støddæmpertunnel” flytter Occam støddæmperen til cyklens venstre side, hvilket gør det muligt for støtten på højre side at være mere centralt placeret og mere effektivt håndtere affjedringskræfterne, der påvirker fortrekanten. Denne løsning gør det muligt for os at finjustere stivheden i dette højstressområde uden at tilføje unødvendig vægt.

DET ASYMMETRISKE/OFFSET DESIGN TILBYDER UNIKKE FORDELE UD OVER STIVHED OG LAV VÆGT. At undgå en afbrudt sadelpind giver mere plads til dropper posts og forbedrer adgangen til støddæmperkontrollerne. Derudover giver det pæne design plads til en vandflaske med nem adgang fra venstre side.

Yderligere information

Farve

Dark Green Metallic – Lime Green

Mærke

Orbea

Størrelse

Large

Gear

Shimano SLX M7100 SGS Shadow Plus 12

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orbea Occam H20 LT”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *