På lager

Orbea Onna 20

7.499,00 kr.

Delbetaling
211 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.499 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 211 kr. Samlede kreditomk. 2.610 kr. Samlet tilbagebetaling 10.109 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,64%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategori:


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Onna 20-modellen er den næstbedste i Onna-serien. Den kommer med en luftaffjedret forgaffel, som giver mulighed for justering af ydeevnen, og et 1x gearskiftesystem for simpel og pålidelig skiftning.

Onna er bygget omkring en avanceret aluminiumsramme med formstøbte rør, der finjusterer kørekvaliteten. Stiv nok til at være hurtig og responsiv, samtidig med at den er eftergivende nok til at være komfortabel og kontrolleret. En konisk styrerør og forgaffel sætter styrke og stivhed, hvor de er nødvendige, mens vægten trimmes med legeringsstyrerør og tilbyder et bredere udvalg af kvalitetsforgafler. Der er rigelig plads til brede mountainbike-dæk for komfort, greb og mudderfrigørelse. Onna er fuldt kompatibel med internt rutede 27,2 mm dropper posts, så du er klar til, hvad end fremtidens stier byder på. Dette giver en nem vej til opgraderinger, efterhånden som du udvikler dig.

Onna 20 kommer med en SR Suntour XCR Air 100 mm luftaffjedret forgaffel, pålidelige Shimano MT200 hydrauliske skivebremser og et 1×10-speed gearskiftesystem, som nu er standarden for moderne mountainbikes. Xsmall-størrelsen Onna kommer med 27,5” hjul, small har valgmuligheder mellem 27,5” eller 29”, og de større størrelser kommer alle med 29” hjul, så du kan få den bedste pasform for din højde.

Denne cykel er perfekt til

Ryttere, der er nye inden for mountainbiking og søger en hurtig og responsiv cykel, der er egnet til off-road kørsel. Med en luftaffjedret forgaffel og et 1x gearskiftesystem, samt mulighed for montering af en dropper post, er Onna 20 en ægte præstations-MTB.

Vigtige funktioner

Avanceret aluminiumsramme med intern kabelføring SR Suntour XCR Air 100mm luftaffjedret forgaffel Shimano MT200 hydrauliske skivebremser og Shimano 1×10 gearskiftesystem

Yderligere information

Farve

Violet Blue – White (Gloss)

Mærke

Orbea

Størrelse

27.5" Small

Gear

Shimano Deore 10 speed

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orbea Onna 20”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *