På lager

Orbea Orca M20Team

26.999,00 kr.

Delbetaling
589 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 21.600 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 589 kr. Samlede kreditomk. 6.672 kr. Samlet tilbagebetaling 28.272 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,80%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

DEN LETTESTE OG MEST KAPABLE RACERCYKEL

Ydeevne, teknologi og stil har altid været grundsten i cykling. Vi deltager måske ikke i konkurrencer, men vi elsker fornemmelsen af en racercykel – en Orca, der er let, hurtig og smuk. Professionelle atleter, weekendkrigere, Strava-jægere og fritidscyklister deler lignende ambitioner – vi elsker maskinen lige så meget som livsstilen.

ORBEA MONOKOKKE CARBON

Vi anvender den mest teknologisk avancerede carbonkonstruktion tilgængelig for at skabe den mest sofistikerede ramme muligt – en kompleks og omhyggelig proces med resultater, du vil værdsætte i sadlen.

ORBEA ROAD RACING GEOMETRI

Orca Racing Geometri er skabt ud fra næsten 100 års erfaring med at designe racercykler og er den perfekte balance mellem respons og stabilitet. Positionen er aggressiv for at maksimere kropsaerodynamik og effektivitet. Håndtering er præcis og intuitiv. Vinkler og dimensioner er nøje overvejet over en række størrelser for at sætte mere kraft på vejen ved hvert pedaltræk, og mere kraft betyder mere fart.

TILPASSELIG ERGONOMI

Hvordan kan ergonomi hjælpe dig med at cykle længere? I modsætning til en racerkørestilling, der fokuserer på aerodynamik, resulterer en udholdenhedsposition i en cykel, der er lettere at styre og øger udholdenheden. Et kortere cockpit og et højere styr maksimerer rytterens komfort – og mere komfort betyder længere og hurtigere ture.

Yderligere information

Farve

Military Green

Mærke

Orbea

Størrelse

57cm

Gear

Shimano Ultegra

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orbea Orca M20Team”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *