På lager

Specialized Jett 20 Single Speed

3.800,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Børn vokser hurtigt og udvikler sig endnu hurtigere. Nogle gange kan det virke som om, der kun er et lille vindue, hvor cyklen passer perfekt. Den rigtige cykel for et ungt barn er en fin balance mellem for lille, for stor og en kort periode, hvor den er lige i øjet. Hvis vi skal inspirere den næste generation af cyklister, skal vi sørge for, at børn kan cykle komfortabelt i længere tid.

Jett er designet, så du aldrig behøver frygte vækstspurter. Vi har gjort vores hjemmearbejde for at forstå, hvordan børn vokser – og det viser sig, at børns arme og ben vokser hurtigere end deres overkrop. Vi har dykket ned i bøgerne og designet en cykel med børnespecifikke kontaktpunkter, der kan holde til unges udvikling. Jett er unikt justerbar, perfekt proportioneret og let for et barn at løfte – du vil altid være klar til at Jett.

Jett Single Speed har et justerbart styr, som gør det muligt for børn at finjustere rækkevidden, efterhånden som deres arme vokser. Den smallere sadel og greb er baseret på en Retül-studie af børn for at være den passende størrelse – med håndbremser på både 16” og 20”. Og hvad mere er, vi har designet stellet og gennemgået hver eneste komponent for at gøre Jett til en af de letteste cykler på markedet. Du bliver nødt til nærmest at tigge dem om at stige af denne cykel.

Vi designede Jett Single Speed til at være unikt justerbar med længere sadelpinde og justerbart styr, så børn kan indstille den perfekte køreposition, som de vokser. Hver detalje af Jett Single Speed – inklusiv 130mm Bridge sadlen, de smallere diameter greb, og de kort-rækkevidde, værktøjsløst justerbare bremsegreb – blev informeret af Retül-data fra en børneforskningsgruppe for at være perfekt proportioneret for unge ryttere. En let cykel er simpelthen sjovere, og Jett Single Speeds helt nye A1 aluminiumsramme, legeringsforgaffel, Pathfinder-dæk og single-speed drivlinje gør den til en af de letteste børnecykler på markedet.

Yderligere information

Farve

GLOSS FLO RED / WHITE

Mærke

Specialized

Størrelse

20"

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specialized Jett 20 Single Speed”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *