På lager

Specialized Jett 20 Single Speed

3.800,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Børn bevæger sig hurtigt og vokser endnu hurtigere. Nogle gange kan det virke som om, der kun er et lille vindue for den perfekte cykelpasform. Den rette cykel til en ung rytter er en fin balance mellem for lille, for stor og kortvarigt lige tilpas. Hvis vi skal inspirere den næste generation af ryttere, skal vi holde børnene komfortabelt kørende længere.

Jett er designet, så du aldrig skal frygte vækstspurter. Vi har lavet vores lektier for at forstå, hvordan børn vokser – spoiler alert, børns arme og ben vokser hurtigere end deres torso. Vi tog til bøgerne og designede en cykel med barnespecifikke kontaktpunkter, der tåler udviklingen af unge ryttere. Jett er unikt justerbar, perfekt proportioneret og barneløftbar – du vil altid være klar til at Jett.

Jett Single Speed har et justerbart styr, der gør det muligt for børn at finjustere rækkevidden, når deres arme vokser. Den smallere sadel og greb blev informeret af en Retül-studie om børn for at være den passende størrelse – med håndbremser på både 16″ og 20″. Og hvad mere er, vi designede rammen og gennemgik hver komponent for at gøre Jett til en af de letteste cykler på markedet. Du bliver nødt til at tigge dem om at komme af denne cykel.

Vi designede Jett Single Speed for at være unikt justerbar med længere sadelpinde og justerbare styr, så børn kan indstille den perfekte køreposition, når de vokser. Hver eneste detalje ved Jett Single Speed – inklusive 130mm Bridge-sadlen, greb med smallere diameter og kort-rækkevidde, værktøjsfri justerbare bremsegreb – blev informeret af Retül-data fra en børneforskningsgruppe for at være perfekt proportioneret for unge ryttere. En let cykel er simpelthen sjovere, og Jett Single Speeds helt nye A1 aluminiumsramme, legeringsforgaffel, Pathfinder-dæk og single-speed drivlinje gør den til en af markedets letteste børnecykler.

Yderligere information

Farve

GLOSS OASIS / FOREST GREEN

Mærke

Specialized

Størrelse

20"

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specialized Jett 20 Single Speed”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *