På lager

Specialized Riprock 20

4.699,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Frihed betyder at være uden frygt, og frygtløs cykling kræver en cykel, der kan leve op til et barns fantasi. Derfor har vi skabt Riprock som en mountainbike, der er udstyret med alt nødvendigt for fremragende kørsel. Denne cykel har moderne geometri, Ground Control-dæk, hydrauliske skivebremser og kabler, der er ført indvendigt. Som en final touch tilføjede vi en gearkassette med et bredere gearområde, hvilket gør Riprock til den ideelle cykel, der motiverer ryttere til at tage udfordrende stigninger og nedkørsler med lethed.

En cykel, der passer perfekt, er essentiel for et barns tryghed. Med Riprock lægger vi vægt på pasformen først. Dette betyder, at vi har overvejet alt fra siddeposition til grebet, for at skabe en cykel, der er skræddersyet til børns størrelse og proportioner. Vi har gjort dette, fordi komfort og tryghed forøger sikkerheden – og øget tryghed fører til mere sjov på cyklen.

Cyklen byder på børnespecifikke opdateringer og funktioner, der skaber en sikker og komfortabel køreoplevelse. Vi har inkluderet en 130mm Bridge-sadel og en smallere Q-faktor, som sikrer en korrekt alignment af hofter, knæ og ankler, hvilket minimerer risikoen for skader og forbedrer pedalkraften. Riprock er udstyret med smallere greb og en ny rammegeometri, der gør det lettere for børn at styre cyklen og føle sig i kontrol. Med en ny og forbedret rammegeometri samt et bredt gearspektrum, tilbyder cyklen den perfekte pakke for unge ryttere til at mestre forskelligt terræn. Trailcykling starter med Riprock. Inspireret af Specializeds tradition inden for mountainbike-fremstilling, tilbyder den moderne MTB-funktioner såsom en flad kronrørsvinkel, indvendig kabelføring, hydrauliske skivebremser og Ground Control-dæk.

Yderligere information

Farve

GLOSS OASIS/BLACK

Mærke

Specialized

Størrelse

20"

Gear

microSHIFT 9 Gear

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specialized Riprock 20”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *