På lager

Specialized Tarmac SL7 Comp -Shimano 105 Di2

45.000,00 kr.

Delbetaling
1.153 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 45.000 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.153 kr. Samlede kreditomk. 10.332 kr. Samlet tilbagebetaling 55.332 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,05%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Den seneste model af Tarmac er skabt med en enkelt vision: Hastighed. Men denne cykel er mere end bare aerodynamisk effektivitet. Den tilbyder en letvægtskonstruktion med en Rider-First tilgang, som sikrer optimale køreegenskaber for hver eneste rytter, uanset deres størrelse. Uanset dine mål med din nye Tarmac – om det er at sætte nye rekorder på Strava eller bare nyde turen – er denne cykel designet til at støtte dig.

Denne nyudviklede Tarmac kommer med det seneste Shimano 105 Di2 12-speed gear og hurtig-rullende Turbo Pro 700x26mm dæk, hvilket gør den til en højtydende maskine til en mere tilgængelig pris.

I designprocessen af Tarmac var aerodynamikken central, men det har ikke påvirket cyklens lave vægt. Tidligere var aerodynamiske cykler ofte tungere, men med Tarmac har vi formået at holde vægten nede, selv under UCI’s vægtgrænse, uden at gå på kompromis med aerodynamikken.

Gennem avanceret ingeniørarbejde har vi skabt et stel, der vejer kun 920 gram, uden at gå på kompromis med aerodynamik, stivhed eller kørekvalitet. Ved at følge vores Rider-filosofi, har vi sikret, at den nye Tarmac tilbyder den mest afbalancerede og bedste håndtering på landeveje til dato, uanset stelstørrelsen. Takket være input fra verdensklasse testryttere og World Tour-hold, har vi finjusteret cyklens ydeevne baseret på utallige kilometer på vejen, hvilket sikrer en afbalanceret køreoplevelse, selv på de længste ture.

Den nye Tarmac, inspireret af erfaringerne fra Venge, tilbyder en simpel integration for at skabe et hurtigt og lettilgængeligt cockpit. Vi har optimeret kablingen for alle opsætninger – mekanisk skift, traditionelle frempinde, runde styr osv. – samtidig med at bevare de aerodynamiske fordele. Disse funktioner gør også den nye Tarmac nem at vedligeholde og rejse med.

Yderligere information

Farve

GLOSS METALLIC MIDNIGHT SHADOW/BLACK

Mærke

Specialized

Størrelse

54cm, 56cm, 58cm

Gear

Shimano Di2 12s

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Specialized Tarmac SL7 Comp -Shimano 105 Di2”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *