Tilbud
På lager

Orbea Orca M31eTeam

Original price was: 29.999 kr..Current price is: 22.499 kr..

Racercyklen Orbea Orca M31eTeam er skabt til både professionelle atleter, Strava-jægere og fritidsryttere, der alle deler passionen for racercykling.

Delbetaling
607 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 22.499 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 607 kr. Samlede kreditomk. 6.630 kr. Samlet tilbagebetaling 29.129 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,13%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Orbea Orca M31eTeam er den ultimative racercykel, der kombinerer letvægt, kapabilitet og stil – både som maskine og livsstil.

Interne kabelføringer: Kabelføringen er omhyggeligt designet til at løbe under frempinden og gennem styrerøret uden gnidninger eller raslen og er optimeret til både traditionelle og elektroniske gearskiftesystemer.

Skjult sadelklemme: Orca’s sadelklemme er elegant integreret i rammen, hvilket reducerer risikoen for forurening og forbedrer aerodynamikken. Den ser også fantastisk ud.

Sadelklemme: Den slanke og sikre klemme på Orca sadelpinden er et proprietært design, der tillader uafhængige tiltjusteringer fra sadlens for-og-bag position.

Integration: Kabler og bremseledninger føres direkte ind i frempinden under et aerodynamisk dæksel. Et smart headset-design og delte frempind-spacere gør det muligt for kablerne at gå ind i rammen, mens de stadig tillader justering af frempinden.

Yderligere information

Farve

Raw Carbon – Titanium (Gloss)

Mærke

Orbea

Størrelse

55cm

Gear

Sram AXS Rival 12

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orbea Orca M31eTeam”