Tilbud
På lager

Orbea Orca M31eTeam

Original price was: 29.999,00 kr..Current price is: 22.499,00 kr..

Delbetaling
609 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 22.499 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 609 kr. Samlede kreditomk. 6.726 kr. Samlet tilbagebetaling 29.225 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,33%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,


Cykelfragt 299,-

2-7 dages leveringstid

540 kvm fysisk butik i Aars

Beskrivelse

Orbea Orca er den ultimative racercykel, der kombinerer letvægt, kapabilitet og stil. Denne cykel er skabt til både professionelle atleter, weekendkrigere, Strava-jægere og fritidsryttere, der alle deler en passion for cyklingens essens – både som maskine og livsstil.

Interne Kabelføringer: Kabelføringen er omhyggeligt designet til at løbe under frempinden og gennem styrerøret uden gnidninger eller raslen og er optimeret til både traditionelle og elektroniske gearskiftesystemer.

Skjult Sadelklemme: Orca’s sadelklemme er elegant integreret i rammen, hvilket reducerer risikoen for forurening og forbedrer aerodynamikken. Den ser også fantastisk ud.

Sadelklemme: Den slanke og sikre klemme på Orca sadelpinden er et proprietært design, der tillader uafhængige tiltjusteringer fra sadlens for-og-bag position.

Integration: Kabler og bremseledninger føres direkte ind i frempinden under et aerodynamisk dæksel. Et smart headset-design og delte frempind-spacere gør det muligt for kablerne at gå ind i rammen, mens de stadig tillader justering af frempinden.

Gør Din Drøm Til Virkelighed: Orbea MyO giver dig ikke kun mulighed for at tilpasse farven på din cykel fuldstændigt, men lader dig også vælge forskellige hjul og komponenter for at finde den perfekte pasform. Alt dette uden ekstra omkostninger!

Yderligere information

Farve

Raw Carbon – Titanium (Gloss)

Mærke

Orbea

Størrelse

55cm

Gear

Sram AXS Rival 12

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orbea Orca M31eTeam”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *